Gori Jerusalim, Jevreji u groznici ubrzavaju pripreme za treći hram i antihrista! Slobodan Janković

HelmCast

110 хиљ. приказа94

  Autor i voditelj Danilo Tvrdišić


  Gori Jerusalim, Jevreji u groznici ubrzavaju pripreme za treći hram i antihrista! Slobodan Janković
  *********
  Наставак емисије погледајте на линку: www.helmcast.rs/politikon-dan...

  Вибер заједница канала HelmCast/ХелмКаст , поглeдајте емисије пре других : bit.ly/2Qs0mRH
  -Molim vas da donacije koje biste uplatili nama preusmerite na neku humanitarnu organizaciju ili narodnu kuhinju.
  -HelmCast se u potpunosti finansira od YT reklama i svojih proizvoda.
  -Stavovi izneseni u emisiji ne moraju biti obavezno i stavovi HelmCast-a
  Ukoliko vam se emisija dopala, možete nas kontaktirati putem:
  Zvaničan Facebook profil : HelmCast.RS/
  Zvaničan Twitter profil : helmcast?lang=en
  Zvaničan sajt : www.helmcast.rs
  Zvanični mail : info@helmcast.rs
  *********

  Објављено Пре месец

  Коментара

  1. Jelena Lilić

   Koliko Josif Flavije može biti verodostojan kao rimski građanin iz I veka, kada je Rim do9. veka bio samo jedna obična palača (Palatio). I šta će Antihristu novi treći hram kada već Omarova džamija kao grozota pustoši (šehada sa hulom na Boga) već preko 1260.g., stoji na svetom mestu.

  2. Zoran Milicevic

   Двадесет година се прича о овом догадjаjу коj jе био у припреми.Ником не допире до мозга.Сви мисле да то никада бити нече а оче ,ево га на прагу.Пoред неколико вариjанти коjе су поминjали jecте и та да са договором расклопе джамиjу и пренeсу у меку ,муслииански центар а да на том месту саграде по тречи пут Соломонов храм у коjeм че се наводно устоличити антихрист и са тим чином починje расплет и краj историjе ове цивилизациjе.То jе оно о чему се прича веч две децениje и нико не чуje.

  3. Radovan Colda

   Treci hram odavno postoji. "Aja Sofija"

  4. SotirzvaniDjubre

   Ovaj sve rekao.osim da su Palestinci veštački narod kao tzv Kosovari npr.

  5. Fatima Lajic

   Ljudi slusam vas cjelo vrijeme. Totalno ste u pogresnom smjeru. Nista nije tako kao sto pricate Zivim u njemackoj 50god. To nije istina sta govorite o izbjeglicama. To stose radi je samo mafija.

  6. Mamin Enco

   Zasto toliko cesto dira nos?!

   1. Zarko Kostic

    Kokain

  7. ЧЕТНИК

   МИ ЧЕКАМО ОСВЕТУ ЗА КОСМЕТ И МЕТОХИЈУ !

   1. ЧЕТНИК

    UŽIVAJTE DUŠMANI

   2. Robert H

    Čekate osvetu, pa vaša amerika je na njihovoj strani, cela vaša imigracija je od 45-e tamo

   3. A L

    @focusBIH😂😂👍🇧🇦

   4. focusBIH

    Heh vi čekate osvetu??? Možete je očekivati, ali da bude izvršena nad vama. Ima li naroda na Balkanu kojeg niste satanizovali, dehumanizovali i zavadili se sa njim i sebi dali opravdanje za "osvetu". Krvoločan narod uvijek traži žrtvu i izgovor za osvetu. Dojadili ste i Bogu. Pazi da ovaj put traktorijada ne bude do Karpata u jednom smijeru.

  8. KIM Nema predaje

   Evropska centralna banka je vec bankrotirala, to kazu ovi strucnjaci iz EU, koji su bili zaposleni u bankarstvu i imaju svoje jutube kanale. A znaju dobro o cemu pricaju. Ako zelite mogu da vam link postavim.

   1. KIM Nema predaje

    @dodi de ko zna..

   2. dodi de

    problem je u tome da oni to pricaju vec 10,15 godina.

  9. KIM Nema predaje

   G: Jankovic navodi da i radovi koji se tamo najavljuju, mogli bi kostati miliarde i miliarde kredita. Pa da uzemo jos miliarde kredita i koloko miliarde nas ostete, znaci da mi placamo duplo da nas ostete. Za tako nesto trebalo bi svakog ubiti bilo sa cim ko tako nesto potpise. A koliko budalama imamo koje samo interesuje vlast a ne Srbija?

  10. KIM Nema predaje

   Izraelci ne dozvoljavaju Palestincima ni da se mole gde je sve reuglisano. Trebalo bi stvarno dovesti u pamet, jer prave probleme na Bliskom Istoku, a u svoje ne daju. Izraelci su se vec dobro ispraksali u tom bombardovanju. Izraelski odogvor mora biti po pravilu Njetanjahua uvek snazniji. Ali nikom u svetu to ne pada u oci i na pamet.

  11. KIM Nema predaje

   Kada bi mi tako bomardovali bilo koji grad, onda bi se ukljucio citav USRANI SVET I SVETSKA DEMOKRATIJA A NAJPRE USRANA AMERICKA DEMOKRATSKA MAFIJA!

  12. Sanela Alic

   Hičo nikada ti necemo oprostiti sto nisi zavrsio posao do kraja.

   1. focusBIH

    @Zarko Kostic Bivši "srbin"???? 😂😂😂

   2. Zarko Kostic

    @focusBIH bogumile su izmislili okupatori Srba...Austrougarska...a ti si bivši Srbin

   3. focusBIH

    @Dalibor Pejovic Ne znam o kakvim povlasticama govoriš i o kojoj vjeri? Moji preci nisu ni katolici, a pogotovo ne pravoslavci koje su upravo Turci naseljavali na prostore Bosne. Moji preci su bogumilski kršćani koji nisu poštovali instituciju crkve, zato su bili proganjani i sa istoka i sa zapada, a prelazak na islam bio im je jedini spas od tvojih predaka. Zato kad me nazoveš "bratom" svaka dlaka mi se nakostreši i dobijem osip od tih vaših mitova i historijskih falsifikata.

   4. Dalibor Pejovic

    @focusBIH ja sam iz Ljesanske nahije koja nikad nije bila pod Turcima. Moji su bili graničari jer je tada Sitnica bila neka vrsta granice. Inace 300 godina Srbi u ostalim djelovima. 4 nahije u Crnoj Gori nikad nisu bile pod Turcima. Ne znamo kako je bilo :* bježalo se u brda i planine . A oni koji su se odrekli vjere poput tvojih predaka su dobili povlastice pa im bilo super. Zato sad ja nisam Alija, Vahid, Sulejman nego Dalibor. Jbg bivši brate moj , razumijem strah tvojih predaka ali ne opravdavam.

   5. focusBIH

    @Dalibor Pejovic Zato ste vi opstali 500 god pod Osmanlijama što vam je bilo loše. Pa zaamisli samo šta bi od vas ostalo da su godinu dana radili ono što su nacisti radili Jevrejima. Za 500 god mogli su vas 500 puta uništiti ili islamizovati, a to se nije desilo. Nikad mira i budućnosti na Balkanu sa narodom koji je 500 god zarobljen u prošlosti i mitovima i svako vam za nešto kriv, samo ste vi dobri, pravedni i plemeniti.

  13. Dragana Mijailovic

   Stari zavet jeste jevrejsk ucenje natureno pravoslavnima.. a ja se pitam zasto je tako?! Gost je izvanredan a i voditelj ! Toliko lep eazgovor a voditelj slusa i ne prekida gosta .

  14. Djeka Djekic

   Zlo ima ime,zove se judaizam. Dve godine nakon bombardovanja Srbije ruše se kule bliznakinje i otpočinje rat protiv muslimanskog Avganistana sa objašnjenjem kako nije uperen protiv muslimana jer su oni prethodno podržani u Bosni i na Kosovu. Dva dana nakon što je izrael priznao Kosovo otpočinje rat protiv Palestinaca pod pretekstom preventivne agresije koju su pre 22 godine primenili na Srbiji protiv hrišćanskog stanovništva u korist muslimana. Tužno je da je tek danas jasno kako i zašto su se stvari odvijale.

  15. HONDA ZXR

   Kad je bilo bombardovanje Srbije i arapi i izrael su bili protiv nas tako da ko ih jebe nek se poubijaju.

  16. Istraživač Pustolov

   Ma kakva poslednja vremena,hoce da naprave Hazariju preko grbace Izraelaca.Sve te religijske price sluze najvise da potpale narod i ucvrste egregor kako bi im plan uspeo....

  17. Radoslav Mazic

   Nikada Jevreji neće sazidati treći hram !

  18. Biljana Komnenovic

   Odlicna emisija, tema j gost!!! Svaka cast! 💖💖💖

  19. Sal Karaychich

   Da doci ce Mesija ali lazni Mesija kojeg cakaju Jevreji Arapi od dana kada su Jevreji izdali Isusa Hrista i odbacili Hrista kao Mesiju . Proklet je to narod i nije vise obecana nacija u ocima Boga kao sto oni Jevreji smatraju . Nisu vise obecani narod od dana kada su Izdali Mesiju Emanuela Isusa Hrista .

  20. Sal Karaychich

   I jedni i drugi su Arapi ali podjeljeni a zive zajedno u Arabiji jos od davnina .

  21. plan je

   To je dečko sve bliski istok i sve ti je to jako daleko od nas Šteta da im se to dešava ali valjda vole tako ~ Hram bilo koji bilo kada bilo gdje Ko te zove u to Zašto te neko zove Koja je svrha i da odeš i da ne odeš Što sam dobijaš od toga kada si bio a što gubiš ako nisi ~ Ja vas ne zovem jer i ne mislim jer znam da ne može Hram mora raditi kada odeš pa uđeš pa si obavio vjeru isto kao da si na novo rođen sa novim srcem takvo se obraćanje treba desiti ~ Iza tebe ispred tebe oko tebe ljubav vjere se širi Sav se sijaš vjerom Vode od tvoje vjere ozdravljaju ~ Ne misliš nikada više zlo nego si postao sin ili kći živa Boga koji mu vjeru čini ~ Mene nemate pravo da zovete niko ni u razmatranje ~ Ali da vas vidim ma Hajde svi zajedno ~ Ja znam originalan Božiji plan toga No plan je slupan uništen Mora ga graditi jevrejska kraljica u Nirvani ljubavi gdje će svojom vjerom i ljubavi moći mijenjati u realnom vremenu prostor vrijeme materiji ili krugove života Eh sad samo joooj ja nebi neku od njih a vi slobodno Znate gdje je izrael slobodno vam bilo ~ Mora vam ona kraljica njihova zarobiti duh zla koji je koji ste i kada se napravi hram da nikada više ne bude rata ~ Pa sad ja ne mogu za takvu priču Bara a vi kako god hoćete ~ Međugorje i Hađžinicina makar je to nešto što liči tome ~ Mora se sto proročanstava najmanje popuniti za hram a sad ja i Bar ko to vidi na ovom svijetu moguće ja ne Ne treba hvala eno ovadie neka pita i dalje njih srećno udata itd

  22. Byzantine Emperor

   Није ли Ал-акса изграђена безобразно (нелегално), на мјесту највеће јеврејске светиње?

   1. focusBIH

    Misliš na platou gdje je nekada postojao Solomonov hram, a nisu ga sigurno srušili muslimani. Nego šta ćemo sa nelegalnom crkvom u privatnom dvorištu Fate Orlović u Konjević Polju?

  23. meggy o shonessy

   Jako tužno,nepravedno i bogogulno...ali i sam JHWH će uvidjeti da nije pravo...Međusobno se trebaju priznati ,do tada mira biti neće...i neka se sjete što im je Bog rekao ...

  24. Marko N

   🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱

  25. Ime Prezime

   Који си ти болесник. Соломонов храм је постојао пре било какве цркве и џамије и када је изграђен није било никаквога хришћанства ни ислама. Антихристи су они који на темељима храмова друге вере зидају своје сатанистичке објекте религиозног фанатизма. Да нећеш можда да кажеш да је џамаија у Константинопољу дело Бога а не антихриста!!! То је црква "Света Софија" а сад је претворена у антихристов храм исто као што је и Ал Акса. Убијају људе у синагоги а ви аплаудирате. Нећете још дуго, нацистичка багро.

   1. Robert H

    Nije Konstatinopolj nego Carigrad

  26. Ben Warrt

   Cjenjeni gospodine Slobodane, vi kao poznavalac zbivanja u svetoj zemlji, trebali bi da znate da po nalazima vrhunskih svjetskih i izraelskih arheologa i istoricara, 2gi. hram se nije nalazio na platou Al Akse i Kupole nad Kamenom ( Dome of the Rock ). Tu je bio smjesten Rimski Garnizon sa kapacitetom do 6000 vojnika. Orginlno mjest 2og. hrama je nekih 800 meara udaljeno i nalazi se u predjelu Davidove citadele. Tako da cinisticka propaganda u poslednjih stotinak godina je cista LAZ, sa ciljem da bi se srusila Al Aksa, a sto se iskreno nadam da se to nece desiti. Pozdrav.

  27. ramadan memeti

   SATANE GORECETE U PAKAO

  28. Tomić Rade

   Odlično,sve osim analize unutrašnjeg stanja u Srbiji. Tu ste van normale.Ne smete sve reći

  29. sanela hodak

   Posle ove dzamije stoje Israel granatiro doce do katastrofe tako dace Israel nestat jer to mu Nece oprostit

  30. Ivica Baksa

   Ko' je Lud da puca na IDF Taj je Stvarno lud. I to Ludo lud.🚧

  31. Robert Strika

   Znači,čekamo kalifat ,i napad na Evropu

  32. Unanuna 12

   Sagovornik je prilično korektan. Živim u Njemačkoj 25 godina i sve što su govorili o stanju u njoj je pogrešno, odnosno obična laż.

  33. Dalibor Jevtic

   SERBIA IS REAL

  34. Dr. Umar Johnson

   38:00 ovo je odlicno sto prije svaka euro zemlja dobije svoje kosovo rijesit ce mo se euto psihopata

  35. Dr. Umar Johnson

   Ovo unistava biljoljuba petrovica 🤣🤣🤣🤣

   1. focusBIH

    Seroljub je cionista.

  36. Dr. Umar Johnson

   Smak svjeta nije nama ko imamo zivot vjecni nego onima koji rade zlo. Popovi koji mole da se postponira povratak Isusa Hrista su demoni i pod uticajem istih

  37. SlavaStev1

   Sve što se dešava je već opisano u Svetom Pismu i to mora da se ispuni pošto je to reč Božija a znamo da Bog ne laže.

  38. Maradona85

   najvise bi volio da se izgradi taj 3 hram , pa da pocne novi kalendar i da cekamo da nas neki virus ili meteor unisti....

   1. Jasna Stanisic

    Zašto brate uništi mi koji vjerujemo u Spasitelja On će nas doči spasiti a koji ne oni če proći kako reče Otkrivanju Slava i hvala našem Kralju koji če doči sa nebesa

  39. Truth Justice

   Podrška Palestincima u borbi za njihovu slobodu i svoju državu 🇵🇸🇵🇸🇵🇸 Jevreji neće uspjeti u svojim nastojanjima da sruše Al-Aksu i biće poraženi. Bliži se dan kad će jevrejima cionizam doći glave i kada će u velikom ratu protiv muslimana biti poraženi zajedno sa svojim kraljem mesihom Dedžalom-Antihristom, neće vam ni vaš Antihrist pomoći da se spasite!

   1. Стефан Стефан

    Наравно да ћете Ви Бошњаци подржавати своје муслимане.

  40. Slavica Kustudija

   Jese i nama Slovenima spremaju isto sto i Palestincima. Na zalost nasi politicari su se prodali i vredno rade na unistenju Srbije. Ali se varaju ako misle da ce ih postedeti zato sto im obavljaju posao. I njih ce nabiti u rupu kad za to dodje vreme. Ne zaboravimo da im je glavni cilj Rusija, i ovladavanje ruskim resursima. Trenutno obnavljaju hazariju u Ukrajini. To nesto veliko..mora sto pre da se desi..nadam se u rusko oružje.

   1. Стефан Стефан

    @Slavica Kustudija Навели сте да нападају Словене и Русе. Потпуно ирелеванто за нашу реалност,неће "сви словени постати Срби" а још мање српски народ треба бринути о туђим бригама. Поготово да Срби брину о "бившој браћи".

   2. Slavica Kustudija

    @Стефан Стефан Svi su nastali od srba...gde ja navodim da rusi nisu sloveni. Sloveni su i cesi i poljaci i ovi iz bivse jugoslavije.. Zato nas nazivam slovenima da ne nabrajam. Kad me bas pitate.

   3. Стефан Стефан

    Зашто нас наводите као Словене а Русе као Русе,зашто Вам толико сметају Срби!!

  41. Doctornuclear

   СВЕТ ОПИСМО.

  42. Бојан Павловић

   Pa zašto onda slavimo jevreja kao sveca, Isusa😆😆😆.

  43. Magicki S

   када амерички савезник или америка напада некога то се увек зове одбрана а када се неко брани од њих то је агресија

   1. Max Payne

    E sta su ti dupli standardi : )

  44. TebiSamo

   Objašnjenje zašto Amerika (kao centar vladara iz senke) toliko radi protiv Rusije je apsolutno racionalno... ne samo da je to veliko prostranstvo pod ruskom vlašću, prebogato resursima, već se radi o slovenskom pravoslavnom narodu čiji se životonazor, moral i duhovnost nikako ne uklapaju u satanističke planove vladara sveta.

   1. Moj meni

    @TebiSamo zašto jedem govna? Kada ustaše ubijaju nevin narod, najviše Srba, to je zločin. Kada Srbi ubijaju nevin narod to je herojstvo. Kada Albanci zapale manastir to je zločin, kada Srbi masovno ruše džamije to je herojstvo. Problem Balkana je licemjerstvo, kada bi se svi držali Božije riječi " ne čini drugom što ne želiš da drugi čine tebi" svima bi nam bilo bolje.

   2. TebiSamo

    @Moj meni ajd' ne jedi govna!

   3. Moj meni

    @TebiSamo i smiješno? Znači smiješno ti je šta su ustaše radile Srbima, Jevrejima. Znači tvoj moral je ubijati nevine i nedužne? Da li vas tome uči SPC? Da li to ima ikakve veze sa Isusom ( Isa a.s.)?

   4. TebiSamo

    @Moj meni hahahaaaaa....

   5. Moj meni

    Je li to taj pravoslavni moral? Je li to podržavanje zločinaca koji su ovo počinili?

  45. godina svinje

   Da je pravde Izrael bi izgorio. Potpuno i neobnovljivo.

  46. Винчански Србин

   Ovo je tacno. Treba napraviti hram pa da ustolice necastivog.

  47. Petar Patuljic

   Izuzetna analiza, uz neka nerazumevanja. Np. Izbeglice u Nemackoj su NEOPHODNE, jer nema ko da radi. Ostale opservecije su tacne, ali su nebitne za ovaj krucijalni razlog.

  48. kipar živković

   A onaj zločinac tito zadužio cijelu jugoslaviju za 10 do 20 milijardi dolara u 35 godina a ovi svoje republičice za blizu 100 milijardi eura, i nema nacionalnih pasa da laju i grizu

   1. vucicu zaplenjena imovina u americi

    Tuzicemo NATO pakt za bombardovanje,da lakse vratimo dug

  49. Cecilija5

   Ovo potvrdjuje teoriju da ce Kosovo biti epicentar duhovnosti.....

   1. focusBIH

    Srbi i Srbija su inače epicentar univerzuma. Sva svjetska globalna geopolitička i duhovna dešavanja se uvijek vrte oko Srba, a Srbi su po ko zna koji put odigrali ključnu ulogu i tako spasili čovječanstvo. Tako će da bude i svaki naredni put.

  50. Olja petrović

   Pod kojim kameno živite vi prepametni i sa visine govoreći? Kad mi pomenete titoizam i Crnu Goru, ja vidim da vi pojma nemate - NI O ČEMU! Npr - šta je se dobilo u Crnoj Gori?? A o titoizmu neću ni da počinjem! Diletanti arogantni!

  51. Olja petrović

   kao i svaki gost - malo sitan, malo debeo. Sve zna šta se dešava na Bliskom Istoku, al kod nas - nešto kombinuje kako njemu tj vlasti - odgovara! Otkuda njemu ideja da je Simić organizovao generalni štrajk? Za mene je i to sprdnja (i nikad čula) kao i to što je objavljeno da je štrajk organizovao neki primitivac Žunić koji je "zato i uhapšen"! Zato gost ne zna za Đurđevdanski sabor, za Jovanu i druge prave opzicionare - prećutkuje ih, jer je to korisno! Pominje se samo Šapić, DS a gde su ostali za koje znamo da postoje?! Jadno! kakav ulazak u EU? O čemu ti pričaš? Gde su naši problemi - migranti, pelcovanje, ukidanje sloboda??!!

  52. Sladjana Aleksic

   Tacno

  53. Mara Rajković

   U vecini zemalja, na vlasti su kriminalci!!!!!!

   1. vucicu zaplenjena imovina u americi

    @Robert H Angela Merkel je luteranista

   2. Robert H

    U većini zemalja na vlasti su antisrbi fašisti, nacisti, ustaše , handžarevci, balisti, cionisti, hazari, masoni, iluminati, jezuiti itd

   3. Jelena Osijek OS

    @Dejan Maricic Kroje oni na cijelom svijetu. Potraži link Kripto-Jevreji Balkana. Imaš kod mene u Community pod naslovom: "Tko se nije skrio, magarac je bio." Tamo su samo imena glavnih i poznatih zvjerki, a koliko je njih uhljeba u državnim firmama... Oni i šefuju i zabavljaju gojimčad. Nijedan se ne znoji radeći!

   4. Dejan Maricic

    @Jelena Osijek OS Jevreji kroje tamo. zato Amerikanci podrzavaju Izrael

   5. Jelena Osijek OS

    Jevreji!

  54. budite monoteisti muwehidi

   Link koji sam poslao to je sura iz KUR'ANA Nazvana po Mariji (Merjem) govori o rodjenu Isusa( Isa a.s) od treceg minuta do sest i cetrdeset sedme sekunde.

  55. budite monoteisti muwehidi

   Ja sam musliman sa Kosova i Metohije, moje misljenje o srbima da ste jedan narod kojima svako ne samo sa nasih prostora nego i sire moze samo da zavidi. Zbok toga je Srbija nazalost, kroz zadnje 3 decenije najgore prosla i imala najvise gubitka, za sta je drugi, ot hrvata i bosanaca prozivaju.Albanija, "Kosovo" i Bosna su prvi podrzali napad na Palestinu i dobili pohvalu od jevreja. Zato narode srbije glavu gore i budite ponosni na svoju iskrenost. Ne samo svoditelj i gost emisije da to potvrdjuju, nego i komentari realnog stanja na bliakom istoku

   1. Стефан Стефан

    @focusBIH 😂😂😂😂😂 Геноцид је када се у подруму хотела одлуче комунистички апаратчеци да Срби и ништа српско не постоји на тлу БиХ,е то је геноцид. Што се тиче Израела и Палестине па нека се побију,мени ни из џепа ни у џеп.

   2. focusBIH

    @Стефан Стефан Niste vi za Izrael, koliko ste protiv Palestine. Ne čudi mene i da 99 % Srba podržava ovo zlo, jer pobogu vi ste isti kao Jevreji, a RS i Izrael su nastale na isti način, a to je genocid, etničko čišćenje, progoni, razaranja, logori, silovanja, ubijanja nevine djece, rušenje tuđih bogomolja itd.

   3. Стефан Стефан

    @focusBIH Подржава преко 80% Р.Српске ту одлуку,паметније било не мешати се али ако је већ морало онда је израелска застава у сваком случају боља опција.

   4. focusBIH

    @Стефан Стефан Nije čak ni RS, nego Milorad Dodik lično.

   5. Стефан Стефан

    @budite monoteisti muwehidi Када је то БиХ једногласно подржала напад на Палестинце? Република Српска јесте подржала напад на Палестину али не БиХ једногласно.

  56. Petar Petrovic

   Odličan uopšten intervju!

  57. Sladjana Vascic

   Hvala puno

  58. mixa 13

   Dajte čoveku maramicu da ne razmazuje sline po rukama.

   1. dado72

    Upravo to, inace vidi se da laze i izmislja.

  59. Mills John

   Супруг викторије нуленд(стин) је роберт каган(овић).

  60. Akilis 357

   Citatje Bibliju bice vam sve jasno.

  61. aquariusvoice

   Ми Библију чији назив асоцира на Бабилон, зовемо Свето писмо.

   1. Dr. Umar Johnson

    @Robert H ne moze biti vavilon je se mora orginalno ime uzet da bi se smisao shvatio... babel je korijenska rijec za nerazumjevanje

   2. Robert H

    Nije babilon nego vavilon

   3. Subidubidubi Du

    Da nije smesno bilo bi zalosno, s obzirom da je Bog Tvorac (a ne lazni paganski bog maskirani sotona kojeg ti stujes) kosio taj isti Vavilon i satrao ga da ne postoji vise uopste. Sada djavolji sledbenici pokusavaju da stvore ponovo taj isti Vavilon, al ceka ih repriza, i njih i tebe

   4. nemanja zemunac

    verujem da ga sada pita neko sta je babilon on ne bi znao

   5. Dr. Umar Johnson

    Ti asociras na nepismenost

  62. Branko Radanovic

   Sve te glipave rakete trebaju porusiti crkve dzamije sinagoge i kojekakve hramove a ne kuce i ljude

  63. Milan Nikolic

   Svaka cast odlicna emisija... Ee kad bi se praktikovalo gde bi sad bi... Nek Nam je bog u pomoc... 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  64. Voya

   BUDALANJA!

   1. אהרון ישי

    @Voya konflikt su orkestrirali masoni koji su vresta religije a zele da istrebe sve druge religije pa zavadjaju jedne protiv drugih

   2. Voya

    @אהרון ישי konflikt nije baziran na religioznoj netrpeljivosti vec je religija iskoriscena kao izgovor.

   3. אהרון ישי

    ali vidis kako ljudi kupuju: "dobra analiza", "veliki strucnjak"

  65. אהרון ישי

   "jevreji u groznici"? zasto bi bili u groznici kad sve sto stoji u nasim svetim knjigama se odvija ispred nasih i vasih sopstvenih ociju. pitanje je sta ce te vi raditi kad pocne kod vas da gori?

   1. אהרון ישי

    @Kaća Krković Pazi da ne bace i tebe, HaHaHa

   2. Kaća Krković

    @Zarko Zare Па они су их и бацали!

   3. אהרון ישי

    @Zarko Zare Ko "Vi"? Ako mislis na Jevreje, sta smo mi? Vasi cuvari? Idi kod brace Rusa i njima se zali.

   4. Zarko Zare

    Sta ste vi radili kad je Srbija gorila od nato bombi ??

   5. אהרון ישי

    @Akilis 357 kolko si "kulturan" tolko si i pametan - a isus je crkao i nemoze da ti pomogne

  66. אהרון ישי

   taj strucnjak cita novine i prepricava. a na terenu stvari stoje sasvim drukcije. koji razlog ima ateisticka izraelska drzava da izgradi treci hram na svetoj gori? zar nije izrael, kad je oslobodio svetu goru u sestodnenom ratu, tu istu svetu goru bez ikakvog pritiska dobrovoljnu dao muslimanima? a sa druge strane, ortodoksni jevreji nemaju ni najmanju nameru da uzmu svetu goru na silu i da izgrade tamo hram, jer po jevrejskoj tradiciji jevreji uopste nesmeju da se penju na mesto bivseg hrama sve dok ne dodje mesija, a kad dodje mesija hram, ce da padne vec gotov sa neba. ovaj strucnjak cita novine i prepricava i dopunjava svojom licnom mastom.

   1. אהרון ישי

    @Kaća Krković U Jerusalim bas ne pada nista.

   2. Kaća Krković

    @אהרון ישי Па пада свашта " са неба" ових дана у Јерусалиму...

   3. אהרון ישי

    @stormdancer Gde si tu glupost procitao? Ateisticki i asimilirani Jevreji sigorno nece uloziti ni jedan dolar za izgradnju Svetog Hrama, a ortodoksni Jevreji veruju ono sto su Rabini napisali u Talmudu da ce Hram da padne sa neba a di mi nemamo pravo da preuzimamo stvari u nase ruke.

   4. stormdancer

    U pitanju je želja Američkih cionista (Zionist) da naprave hram kako bi dočekali Mesiju. Donald Trump je zato bio u Jerusalim, otvorio i US ambasadu itd.

  67. Marinko Magla

   Koja se nepravda vrsi nad nama Srbima pa ceo svet ćuti, zabole me i za jedne i za druge! Nemojte da glumite većeg katolika od pape i ako nam je to jedna od ključnih osobina...

   1. stormdancer

    @אהרון ישי ljudi gledaju Dnevnik i normalno je da komentarišu svetske vesti

   2. אהרון ישי

    pa posto nisu sposobni da rese svoje probleme, zanimaju se za jevreje, ka uvek.

  68. Darko Makrin

   Kakva nadobudnost i teatralnost ovog ćelavog "stručnjaka"! Pravi se pametan a nema pojma, sve neke kuloarske priče sa neta tipa " drevni vanzemaljci", "tajne amerike" i ostale manipulacije i nebuloze. Pravi cirkuzant.

  69. Darko Makrin

   Kako je čovek pun samopouzdanja kad nema naspram sebe nikog! Pun je internet ovakvih nameštenih "intervjua".

  70. Saša Stojkov

   Dešavanja u Izraelu nikakve veze nemaju sa Biblijskim proročanstvima. Antihrist nema veze sa zacarenjem u Hramu u Jerusalimu. Antihrist je sistem lažnog učenja a ne bukvalno zacarenje nekoga u Jerusalimu.

   1. Saša Stojkov

    @אהרון ישי Nisi čuo, jer ne znaš šta je hrišćanstvo. No, dobro. Kao što vidiš, imam odgovore na sva tvoja pitanja. Mi smo ostatak "od Izraela".

   2. אהרון ישי

    @Saša Stojkov "ja sam nezarećanski hrišćanin" - nisam nikad cuo za tu sektu. Ti si na marginali drustva u kome zivis. Ocigledno da imas psihiscke i kognitivne probleme. A to si vidi jasno iz tvojih zbunjenih odgovora.

   3. Saša Stojkov

    @אהרון ישי Ne krijem ništa. Rekoh ti..ja sam nezarećanski hrišćanin. Nego ti kriješ..čije je poreklo tovjih hronoliških relerostera?

   4. Saša Stojkov

    @אהרון ישי Ovde imamo ime a ne titulu. U 1. Mojsijevoj imamo samo titulu vladara i to je naglašeno. Kao drugo, u 1. Mojsijevoj imamo godine Josifa a ne faraona(zato je on u drugom planu) dok u Jezdri i Nehemiji imamo obrnuto. Neće valda da navodi godine vlade nekoga čije ime ne navodi. Dakle, nema smisla. Navode se godine vladavine samo onih čije ime je pomenuto. Kao treće rekoh ti..imamo u istoriji ime cara koje se podudara sa istim u Biblije. Nemaš nikakav argument za tovje tvrdnje. Ne zaboravi, jevrejska istorigrafija ne poznaj tvoj način rezonovanja. Šalom.

   5. אהרון ישי

    @Saša Stojkov 1. Knjiga Mojsijeva 41:46 kaze: "A Josef je bio 30 godina kada je stajao ispred Faraona kralja Egipta". Po tvom nejevrejskom shvatanju Biblije je onda Faraon licno ime kralja Egipta?! 2. Knjiga Mojsijeva 18:12 kaze: "I uze Jitro, ​​Mojsijev tast, zrtve [da prinese] Bogu" dok Sudije 4:11 kaze: "A Hever Kenijski se odvoji od ostalih Kenijaca, potomaka Hoveva, Mojsijevog tasta". Po tvom nejevrejskom shvatanju Biblije je Mojsija imao znaci dva tasta koji su se zvali Jitro i Hovev?! Ko to rece prekljuce : "Ipak ti prouči bolje. Pokušaj svoj um da oslobodiš predrasuda i da ideš samo za istinom" ?! I jos uvek krijes kojoj dominantnoj i vecinskoj hriscanskoj sekti pripadas!

  71. Džingis Kan

   Pa nije uzalud onaj njihov ratni zločinac , genocidaš Natanjahu , poručio Sorabima da su braća po krvi . Genocid na Bliskom Istoku , genocid na Balkanu . Braća po genocidu . Još malo vremena treba Baćuškama ( nisu baš gadljivi na pare ) da naprave atomsku Iranu ...... potražiće Židovi novu teritoriju za život . Al’ je neće naći ni posle 400 godina . ...,, Ko se mača lati , od mača će zaginuti ,, ..

   1. Džingis Kan

    @stormdancer .......istoriju pišu oni koji su bogati . Pare , pare , pare .....

   2. stormdancer

    Jasenovac i Aušvic, Dahau itd. su simbol ljudskog posrnuca i mržnje. Posebno što je i Jerusalimski efendija učestvovao u ubistvima nemuslimana u Dugom ratu u Bosni- Handzar divizija sa ustašama koji su ubijali nemuslimane.

  72. dziggy983

   Gori Jerusalim, Jevreji u groznici ubrzavaju pripreme za treći hram i antihrista! Slobodan Janković: Upravo tako. Spremite se ljudi....retko ko je svestan sta se desava. Uzdravlje.

   1. dziggy983

    @אהרון ישי Nisam mislio nista lose, ja ovo nisam rekao za obican Jevrejski narod (obican Jevrejski narod je prevaren i zaveden od strane Jevrejske elite-kabalista)...i sami obicni jevrejski narod ce na kraju shvatiti da im mesija ustvari antihrist, i u zadnjim danima ce prelaziti u Pravoslavlje ( samo Pravoslavlje, ne rimokatolicizam, baptizam i ko zna jos koju jeres...). Tako da budi oprezan i posmatraj...nemoj se ljutiti da ti ljutnja ne bi pomutila moc rasudjivanja, i da bi sve ovo i sam mogao da prepoznas kad Antihrist dodje. Svako dobro tebi i tvojoj porodici. Uzdtavlje !

   2. אהרון ישי

    mi jevreji nismo u groznici nego si ti u groznici. sve ide po Bozijem planu, a hriscanstvo ce da izgubi zadnjeg sledbenika.

  73. Dusan Leskovac

   napašće ukrajinci,po nalogu svojih cionističkih gazda i krim,a kamoli donbas,bez obzira na posledice.,baš briga cioniste koliko će slovena,pogotovo pravoslavnih stradati u tome.,što više to bolje.

   1. Dusan Leskovac

    @אהרון ישי i koje taj BOG?

   2. אהרון ישי

    @Dusan Leskovac na prvi pogled vladaju masoni koji su kupili ceo svet i svi rade njihov volju ali u biti vlada Bog Izraela i pusta masone da idu u sopstvenu propast

   3. Dusan Leskovac

    a ko vlada?

   4. אהרון ישי

    nisam znao da cionisti valdaju ukrajinom izgleda da je citanje novog zaveta pogubno za logiku

  74. toti lito

   Jevreja Nema mnogo al kod njih su pare i moc

   1. אהרון ישי

    tradicionalni hriscanski antisemitizam

  75. Rosa Jovanović

   Gospodo draga sve je istina što ste rekli za Evropu. Imali iko u zemlji Srbiji da TO kaže Vučiću koji baš stalno ponavlja Evropu kao nekom uzoru. On nije normalan ljudi nedajte mu da uvali Srbiju u brod koji tone.

   1. Robert Fodor

    Ma to je samo mantra za narod, niti ce Srbija u EU, niti ce EU da primi Srbiju, na toj lazi je, izmedju ostalog, psihopata dobio izbore 2012-te kada je od samoproklanovanog nazovi nacionaliste "postao" evropejac liberal. Niti je psihopata ikada bio nacionalista niti je evropejac, to je obican komunjarski isprdak, nevidjeni gad. Dakle gospodjo sto se Evrope tice Srbija nece biti clan te nakazne tvorevine na srecu.

  76. Kapetan Nemo

   ТОРА ИЛИ ПРВИХ ПЕТ КЊИГА БИБЛИЈЕ ПОЗНАТИХ И КАО ПЕТОКЊИЖЈЕ. МОРАЛНИ И ПРАВНИ ЗАКОНИ ЖИВОТА ЈЕВРЕЈА КОЈЕ ЈЕ ПОСТАВИО МОЈСИЈЕ.

  77. me me

   albert pike?

  78. nora hade

   Izvini te, vidim da nezna te. Za vreme posta RAMADANA Bog je Muhamedu spustio KORAN kao svom izaslaniku koji je poruka ljudima. R. Kuw...

  79. Malina Siftar

   Gospodine Slobodane jedno veliko hvala.

  80. Gorica Radulovic

   Све у свему у целом свету су председници, на челу са својим владама лопови, јајаре и лажови који свој народ увлаче у ратове и банкрот. Значи није то само код нас, да јадан народ испашта. Требало би их све поскидати са власти, па да народ широм света одахне.Јер они су пуни новца и њима је досадно па ајде да се играју РАТА. СИТ ГЛАДНОМ НЕВЕРУЈЕ.

  81. Banash Plavash

   Христ неће донети Јеврејима владавину над светом него ће он лично као њихов Месија а и као Син Божији владати светом видљиво. Разлика је огромна тврдити да ће Јевреји владати светом (има неких који мисле тако) и да ће Христ владати светом. Христ ће владати по правди Божијој а ни један човек или нација не влада тако.

   1. אהרון ישי

    @Banash Plavash Hristova dusa luta u "Kaf Akela" i nedaju mu da udje u pakao.

   2. Banash Plavash

    @אהרון ישי А шта је са Христом?

   3. אהרון ישי

    sanje sine sanjaj Bog salje trenutno Gog U-Magog da resi sva ta pitanja...

  82. Petar Dragicevic

   Mora se jednom ovim zaguljenima i bogatima stati na put narod kaže ničija nije do vijeka pa nek se prepoznaju srpski dušmani

  83. Marija Koic

   Hram ce se izgraditi po proroštva to je nepobitna činjenica Izrael će sklopiti savez sa Antikristom sve dok Antikrist ne stavi svoj lik ( kip) i sebe proglasi Bogom potop Izrael će da shvati da je prevaren zatim će se odigrati pravi rat prije nego se pojavi pravi Mesija Isus Krist kojega zapravo oni nisu prepoznali sve do posljednjeg trenutka

   1. Marija Koic

    @אהרון ישי znam da nisu bajke iz nepobitnih činjenica i događaja koji su se već dogodili u povijesti a uz to znam da sam svojim životom usko vezana sa Bozijom Istinom.......dragi moj kasno će biti za one koji ne vjeruju zato iskreno prioni i uzmi Rijec Bozju da istražis i nađeš jedini pravi život koji je sam Gospid Isus Krist be vjerujem da će te odbaciti

   2. אהרון ישי

    pitanje je dali ces ti da shvatis da ti popovi pricaju bajke pre nego sto bude kasno

  84. Lili Radakovic

   Овај интервју је захваљујући водитељу и госту, на много вишем нивоу него било који програм на званичној телевизији.

   1. KIM Nema predaje

    @D.M. 333 u nemackoj od pocetka vrte gluposti, kako su palestinci napali jadni izrael. Kako lazu narod i uvek sve pogresno prenose, niko im ne veruje vise.

   2. Petar Radanovic

    @D.M. 333 11 1

   3. D.M. 333

    Ovakvi ljudi mislim nikada nece biti na nacionalnim frekvencijama-suvise je ovo otvoreno, konkretno i istinito, onom ko ima malo mozga, dovoljno.

  85. Milan Brdar

   Vredjaju Isusa Hrista, zato šta je on bio sin Aleksandra Karanovica (velikog)

   1. אהרון ישי

    @Kaća Krković Verujes tvojim popovima svaku izmisljotinu. Imanuel znaci "Bog sa nama", ali to nema bas nikakve veze sa Isusom, nelegalnim sinom marije i jednog od njenih brojnih i nepoznatih ljubavnika.

   2. Kaća Krković

    Емануил-"без мане", чисто Србски опис.

   3. אהרון ישי

    bio je sin marije koja je varala svog muza.

  86. Velizar Ratkovic

   ÄQA

  87. talita191

   Izrael uvek nastoji da je njihov odgovo žešći - naravno! - to je jezik kojeg Arapi jedino razumeju... tako je uvek bilo... I ubeđena sam da su te porodice koje Izrael isteruje ilegalne... ko Šiptari.. dođe jedan pa onda dovodi sve svoje rođake... Slažem se da je situacija komplikovanija nego što jeste... Ali treba razumeti da Židovi tamo žive sa njima već vekovima i veoma dobro znaju kako treba delovat, pogotovo ako znate da ste sa Božjom pomoći dobili državu... to je njihovo sve. . Njihovo najsvetije... to je njihovo Kosovo i oni ga ne daju...

   1. RP68

    @talita191 e do tad ih je zivjelo 3% a ostalih 97%

   2. Стефан Стефан

    Јако паметни за разлику од нас Срба који каи будале "окрећемо други образ".

   3. talita191

    @Robert Fodor tačno tako nekoliko rabina.... a treba čitati stari zavet pa tamo lepo piše da će ih Bog opet sakupiti i naseliti i državu im dati u jednom danu.... Bože mili odluka UN izglasana u jednom danu... itd... pustimo rabinima nek između sebe besede... Ali stvarnost Izraela je ovakva kakva jeste... a i Arapa...

   4. Robert Fodor

    @talita191 Mozda ste delimicno u pravu ali je meni licno bilo iznenadjenje kada sam slusao nekoliko rabina koji ne priznaju drzavu Izrael i koji su izriciti u tome da je osnovana protiv Bozije volje, po njima Jevreji su osudjeni(Bog ih osudi) na izgnanstvo.

   5. talita191

    @אהרון ישי znam da su im mozgovi oprani sa narativom zaboravljanja istine.... ali ako ih ne podsetim osećala bi se krivom pred Bogom... jer nam je dao mozak da razmislljamo i u nazad i u napred a ne kao životinje ....

  88. D Gru

   SMORI ZA MEDALJU....SVE STO EJ REKAO U DESET MINUTA UVRTAO JE I ZAVRTAO I RASTEGAO NA 60

  89. ljiljana markovic

   Kako misli gospodin Jankovic da se leci drustvo koje srlja u nerede i gradjanski rat, OSIM da se oni koji su doveli u opasnst narod i drzavu SILOM uklone, pa sad ako je lek TOTALITARNI sistem, u kojem jedan covek preuzme na sebe obavezu da dovede u red drzavu zasto sa takvim prezirom goviorite o tom sistemu. Smesno je gospodinu Jankovicu da su u jednom komunizmu svi siromasni, ali , dodajem, su manje siromasni od BEDE u drzavama gde zivot i drzavu organizuju TRULI bogatasi.

  90. Sasha Ristic

   GOVNAR PODRZAVA MUSLIMANE A MUSLIMANI PALE NASE CRKVE TURCI SU NASU AJU SOFIJU PREUREDILI U DJAMIJU.!! I NE SAMO TU VEC MNOGE.. I VODITELJ JE.... pametan" cim dovodi ovakve goste koji sire anti semitizam u Srbiji.!!

  91. Sasha Ristic

   Gost je sranje anti semita.!! Podrzava muslimane koji su nam glave sekli u proslim ratovima.!!

  92. Mirko M

   Sta se moze pametno ocekivati od Izraela kad su im u zemlji glavne aktivnosti vojne vezbe i gej parade

   1. stormdancer

    I transeksualne parade

   2. Aleksandar ilic

    Kao i u Srbiji

  93. Tatiana Aleksic

   Zivim u Francuskoj. Pismo te vojske direktno podržava Makrona a apsolutno nije upereno protiv njega kao sto na prvi pogled izgleda. Naprotiv! Spremaju, pod izgovorom predgradja koje se "otelo kontroli" da mogu intervenisati vojskom za bilo koju vrstu pobune. Prava meta su zuti prsluci. Bas njih briga za tamo neka predgradja de zivi sirotinja koju su odavno zaboravili. Tu problem nije islam koji je u toj populaciji dodatna moda, pravi problem je droga koju mogu resiti da hoce. Muslimanima u Fr se sprema ista sudbina kao jevreji a u 42oj. Da bi se sakrili visi interesi elite najlakše je izroditi glupe teorije kao la théorie de grand remplacement da plasi prosecne gradjanine koji vise ne znaju de im je d a gde glava. Ti koji rade direktno protiv nacionalnih interesa Francuza nisu muslimani nego otudjena elita. Svaki put kad su donosili liberticidne zakone i ogranicavali prava građana ti jadni muslimani su bili na tapetu a ona manjina sektaska koja u ime islama pravi probleme je dete koje je izrodila ista ta multinacionalna elita.

   1. Robert H

    @אהרון ישי ima pola sveta ali francuska je broj 1

   2. אהרון ישי

    @Robert H Ima jos mnogo vise

   3. Robert H

    Francuska je najveći neprijatelj Srbije

   4. אהרון ישי

    verujem da je tako. makron i cela elta francuske i celog sveta su kupjeni od strane novog svetskog poredtka. ovaj strucnjak zna sta stoji u mejn strim medijima, znaci nema pojma.

   5. Стефан Стефан

    "Јадни муслимани"?! Доношење тих либерални закона само је омогућило да праве мале џамахирије,не само по Францускок већ по целој Европи. Такви као Ви су омогућили да арнаути отму КиМ нама Србима давањем њима права већим него Србима.

  94. Dragi

   Iznesene su veoma korisne cinjenice, od kojih su neke bile zaboravljene. Hvala.

  95. Zdenka Zdenka

   Nakon Adalberta Rebića, najbolji i najkoncizniji kojeg sam slušala na tv-iii ma i RScamera kanalima☀️ 🎩🎩

  96. Milka Kalacanovic

   Pohvale za voditelja I gosta.Hvala.

  97. Goran Vujadinovic

   Ma, "po zivot i zdravlje" rudarenje svakako nije blagotvorno...ali, sta li je tek "ovo" sto narodu tece kroz arterije nakon "boc-boc", o tome kao da ni udruzenja "za odrzivo rudarenje" ne vode racuna...

  98. Darko Korac

   Izuzetna emisija,perfektan gost,sjajan domacin.

  99. Jasmina Marjanovic

   Niko negovori o tome da jerusalim u tim vremenima nije postojao u danasnjem. Izraelu! Jerusalim se zvao CARIGRAD posrbskom, Jerusalimu se zvao Ilion!!! Jedini jerusalim JE bio u Africkoj drzavi Lesoto!!! RISTO RADOMIR je mucen u Carigradu -- Nova Roma 16og februara!!!! Inace Nazareth nije u to doba postojao, a Joshua bin shoaua .. Ha, ha, ha Osvestite se ljudi!!! Na Nikejskom kongresu su Srbsku drevnu istoriju-- Stari zavet dodelili jwvrejima, a Srbsku anticku istorijudodelili grcima--novi zavet Zato sto je sve laz jevreji nekako da nadju Isusov from ,a Grci nikako da nadju Aleksandrov grob!!! Pa evo nek odu u INDIJU u grad Armisar I nek potraze" njihove" sinove: RISTU RDOMIRA I NJEGOVOG OCA LESANDRA SRBLJANINA KARANICA!!!!

   1. אהרון ישי

    @Kaća Krković To je problem sa narodom koji je duhovnost zamenio za teritoriju. Oduzeli mu manijaci jaci od njega terirtoriju pa su pali u depresiju. Mi Jevreji nismo zamenili duhovnost za materiju. Bili su nam oduzeli nasu zemlju, prognali su nas u ceo svet, ali smo nasu duhovnost zadrzali i zato smo uspevali gde god da smo otisli.

   2. Jasmina Marjanovic

    @Kaća Krković Bravo! Pozdrav I srecna nam 7530a g

   3. Kaća Krković

    Наравно да је сва историја отета од Срба, наравно да је подељена около непостојећим измишљеним народима да би се Србима одузео централни културолошки и сваки други значај на огромној територији на којој су живели кроз огроман временски период и наравно да је то јеврејско племенско масло и наравно да ће се Истина открити јер она увек нађе свој пут!!!

   4. vucicu zaplenjena imovina u americi

    @אהרון ישי ljudi u srbiji prestali da veruju u boga,vucic ih satanizovao,zato im se svasta desava.

   5. Jasmina Marjanovic

    @אהרון ישי Ma, ne interesuju me jeftine religije

  100. Izet Medosevic

   Amerika koja je spalila zbog Izraela arapski svijet i poslala ih u Europu odlična je stvar za Izrael.S jedne strane po Europi propagiraju multikulturalnost dok svoju zemlju i rasnu čistoču čuvaju.Zaboravlja se da je za Židove najopasniji bijeli čovjek koji nestaje a tu muslimani dobro dođu.Da nema Izraela Bl.Istok ne bi odlazio prema Europi pod pritiskom SAD i tako Židovima čistio prostor i slabio Europljane ali i bijele Amerikance.